Op zoek naar goedkoop decopatch papier?

Bent u op zoek naar decopatch papier dat goedkoop is? Dan moet u dit artikel eens even lezen, want ik deed voor u wat onderzoek naar dit papier. 

Wat is decopatchen?

Decopatchen is het versieren/bekleden van objecten met vellen Decopatch papier. Van beeldjes tot fotolijstjes, bijna alles kunt u versieren met Decopatch papier. Het leuke aan decopatchen is dat er heel verschillende prints papier zijn, waardoor er ook veel verschillende creaties te maken zijn. Wij van creapoint bieden op creapoint.nl erg veel verschillende en mooie prints Decopatch papier goedkoop aan. Naast goedkoop Decopatch papier bieden wij ook andere materialen aan die nodig en handig zijn voor decopatchen, namelijk:

  • Decopatch lijm: Om u papier zo mooi en strak mogelijk aan te kunnen brengen is het belangrijk dat u speciale Decopatch lijm gebruikt. Deze lijm is namelijk speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met Decopatch papier. De Decopatch lijm tast de kleuren van het Decopatch papier niet aan. Daarnaast hecht de lijm zich aan elk type ondergrond waardoor u de volledige vrijheid heeft in het beplakken van allerlei verschillende materialen. 
  • Papier-maché objecten: Om u Decopatch papier te kunnen gebruiken heeft u natuurlijk ook iets nodig om het papier op te plakken. Ook hierin bieden wij u voldoende keuzemogelijkheden voor verschillende creaties. Onze objecten zijn gemaakt van papier-maché en daarom perfect voor het beplakken met Decopatch papier. We hebben onder andere keuze uit verschillende dieren, letters, cijfers, maskers en fotolijstjes. Dit is nog maar een klein deel uit ons grote en diverse aanbod, bekijk dus zeker eens de rest van het aanbod.
  • Decopatch Mag’: Als u net begint met decopatchen of een gebrek aan inspiratie heeft dan is het ook handig om Decopatch Mag’ aan te schaffen. Dit is een klein magazine waarin onder andere stap voor stap staat uitgelegd hoe je moet decopatchen. Wanneer u al erg goed bent in decopatchen is het boekje ook nog leuk om aan te schaffen. Er staan namelijk erg veel voorbeelden en ideeën in over wat u allemaal met Decopatch papier kan doen, het is een magazine vol inspiratie!

Decopatch papier goedkoop te verkrijgen bij creapoint

Wanneer u veel aan decopatchen doet in u vrije tijd, weet u misschien al dat het Decopatch papier er snel doorheen gaat. Het is daarom begrijpelijk dat u Decopatch papier goedkoop wil kunnen aanschaffen. Wij van creapoint bieden u in onze webwinkel de mogelijk om Decopatch papier goedkoop aan te kunnen schaffen. We bieden verschillende printjes Decopatch papier goedkoop aan, voorbeelden hiervan zijn vellen met dierenprints, stippen, strepen, maar ook effen vellen papier in één kleur. Ons aanbod van goedkoop Decopatch papier is erg breed en divers, we verkopen meer dan 1000 soorten prints. Wij hebben daarmee bij creapoint de grootste collectie Decopatch artikelen. Door ons grote en diverse aanbod bieden wij veel mogelijkheden om nog creatiever te zijn met decopatchen en zo zelf de mooiste creaties te kunnen maken.

Naast dat wij hoge kwaliteit Decopatch papier goedkoop aanbieden, zijn onze verzendkosten ook erg laag. Al onze vellen papier zijn te verkrijgen voor slechts één euro en onze verzendkosten bedragen maar twee euro. Hierdoor blijft uw hobby uitoefenen leuk en goedkoop!  

Wanneer u nog vragen heeft over ons aanbod Decopatch papier kunt u een mailtje sturen naar info@creapoint.nl of bellen naar 074-8527053.