Als je een Primo grill hebt geprobeerd, wil je niets anders meer

Als je een Primo grill hebt geprobeerd, wil je niets anders meerWanneer je denkt aan de zomer, denk je waarschijnlijk ook aan de barbecue. Er gaat namelijk niets boven een heerlijk gegrild stukje vlees van de barbecue wanneer het weer warm is en het bier koud is. Wanneer je vaak achter de barbecue staat, is het natuurlijk wel verstandig om de juiste barbecue in huis te halen. Er zijn natuurlijk verschillende soorten barbecues van verschillende merken. Zo heb je bijvoorbeeld schotels, elektrische barbecues en barbecues op gas. Wanneer je echter voor echt kwaliteit wilt gaan, dan kies je voor een Primo grill. Deze speciale barbecue heeft vele voordelen ten opzichte van een traditionele barbecue. Ben je op zoek naar een echt goede barbecue? Koop dan een Primo grill bij Kolenboertje. 

Een Primo grill koop je bij Kolenboertje 

Een Primo grill is dus niet zomaar een barbecue. De Primo is namelijk een ovale Kamado. Dit is een Japanse barbecue van keramiek. Doordat de Primo van keramiek gemaakt is, blijven je kolen uitstekend op temperatuur. De keramische barbecue houdt de hitte namelijk beter vast dan een traditionele barbecue. De barbecue is daarnaast zowel aan de bovenkant als aan de onderkant volledig afsluitbaar. Hierdoor kun je de barbecue gebruiken voor veel meer dan alleen het grillen van vlees of vis. Je kunt er bijvoorbeeld ook mee braden, stomen en bakken. Omdat de keramische barbecue de warmte goed kan vasthouden en reguleren, is de Primo grill ook zeer geschikt voor slow cooking. Een normale barbecue kun je niet constant op een lage temperatuur houden, maar de Primo kan dat dus wel. Daarnaast biedt de Primo nog een ander groot voordeel ten opzichte van andere barbecues. De ovale vorm van de grill zorgt namelijk voor meer gebruiksgemak. Daarnaast is het door de ovale vorm ook mogelijk om twee verschillende kookzones te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld aan de ene kant hete kolen gebruiken voor een directe warmtezone en de andere kant als indirecte warmtezone. De mogelijkheden met een Primo grill zijn dus echt eindeloos. Er zijn verschillende varianten van deze keramische barbecue verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit: 

  • All-in-one 
  • Junior Series 
  • Large Series 
  • XL Series 

Er zijn dus verschillende modellen verkrijgbaar, die elk zijn eigen voordelen biedt. Voor de beginner is de All-in-one zeker een goed begin. Met dit model kun je het koken met een keramische barbecue verkennen voor een bescheiden prijsje. Wanneer je echter vaker met een keramische barbecue hebt gewerkt of gewoon een groter model wilt omdat je vaak voor grotere groepen kookt, dan zijn de Large-modellen beter geschikt. Al deze modellen en meer vind je natuurlijk bij Kolenboertje. Kolenboertje is de specialist op het gebied van de barbecue en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt er onder andere terecht voor verschillende kolen en briketten, maar ook barbecues van verschillende merken.  

Bestel nu je keramische barbecue online 

Heb jij ook zo’n zin in de zomer en kun jij ook niet wachten om je vrienden en familie te trakteren op een heerlijke maaltijd van de barbecue? Kies dan nu voor een Primo grill. De Primo grill is een keramische barbecue van hoge kwaliteit waar je lang plezier van zult hebben. Daarnaast is de Primo grill zo veel meer dan alleen een barbecue. Je kunt er namelijk ook mee braden, stomen en bakken. Deze keramische barbecue is dus de perfecte barbecue voor de echte liefhebber. Deze bestel je uiteraard bij Kolenboertje. Kolenboertje is de specialist op het gebied van barbecues en heeft dan ook verschillende modellen in het assortiment. Kijk voor meer informatie op https://www.kolenboertje.nl/bbqs/ en bestel je keramische barbecue gemakkelijk online.