Op zoek naar een leuk kostuum voor carnaval? 

Mensen uit het zuiden van het land zijn wel bekend met het fenomeen dat carnaval heet. Tijdens het feest wordt door met name mensen uit Limburg en Brabant weer groots uitgepakt. Daar hoort natuurlijk ook een leuk kostuum voor carnaval bij. Carnaval gaat tenslotte ook om het verkleden. Als je een leuk kostuum voor carnaval zoekt, dan ben je bij Party-time in Weert aan het goede adres.  

Bestel je kostuum voor carnaval bij Party-time in Weert 

Een kostuum voor carnaval kun je natuurlijk bij verschillende winkels kopen. Geen enkele van die winkels heeft echter zo’n ruim assortiment als Party-time in Weert. Party-time heeft namelijk het grootste assortiment aan kostuums en accessoires voor carnaval. Zelf kom ik er al jaren. Ik ben namelijk een Weertenaar in hart en nieren en daar hoort het vieren van carnaval natuurlijk bij. Carnaval, of Vastelaovend zoals het in Limburg wordt genoemd, is een grote traditie in Weert waar ik elk jaar weer met veel plezier aan meedoe. Samen met mijn vriendengroep heb ik een eigen carnavalsvereniging, waarmee we elk jaar ook weer meedoen met de grote optocht. Elk jaar kiezen we een thema uit voor onze groep. We bouwen dan een grote praalwagen in dat thema en daar hoort natuurlijk ook een bijpassend kostuum voor carnaval bij. Zo hebben we voorgaande jaren onder andere met de groep meegedaan als Harry Potter, draken en ridders, Pokémon en de dierentuin. Het is altijd ontzettend gezellig om je samen te verkleden en de optocht samen te lopen. Maanden van tevoren beginnen we met het bouwen van de wagen. Er gaat ontzettend veel werk in zitten. Wij zijn met een groep van zeven man en zijn daarmee ook in staat om een echt grote wagen te bouwen. We zijn weken achtereen bezig met de planning en het ontwerp van de wagen en daarna zijn we elk vrij moment bezig met de bouw. Inmiddels heeft iedereen uit de groep ook wel een vaste baan of een eigen bedrijf. Sommigen van ons zijn inmiddels ook getrouwd of hebben kinderen. Daardoor blijft er dus minder tijd over om aan carnaval te besteden. Om die reden houden we het voortaan ook enkel bij het bouwen van de praalwagens. Voorheen maakte ieder ook zijn eigen kostuum voor carnaval. Omdat ook dat erg veel tijd in beslag neemt, hebben we besloten om dat niet meer te doen en de kostuums gewoon te bestellen. Dat bestellen doen wij bij Party-time. Party-time is een winkel die gespecialiseerd is in carnaval-en feestartikelen. Zij verkopen er ontzettend veel kostuums en accessoires in verschillende thema’s: 

  • Uniforms 
  • Halloween 
  • Dieren 
  • Superhelden 
  • Grappige kostuums 
  • Tv en Film 

Als je dus op zoek bent naar een kostuum voor carnaval, dan kun je het sowieso bij Party-time vinden. Zij hebben niet alleen een webwinkel waar je je kostuums kunt bestellen, maar ook een fysieke winkel aan de Maaspoort waar je alle kostuums uit het assortiment kunt bekijken en passen. Het fijne is ook nog eens dat je als groep een flinke korting kunt krijgen als ieder groepslid zijn kostuum voor carnaval bij Party-time koopt. Dat is voor ons als fanatieke groep carnavalsvierders natuurlijk ideaal. 

Bestel online of bezoek de winkel 

Ben je dus op zoek naar een leuk kostuum voor carnaval, bestel deze dan bij Party-time via https://www.party-time.nl/kostuum-carnaval. Zij hebben een ontzettend ruim assortiment aan kostuums en accessoires, er is voor iedereen wel iets te vinden. Wanneer je liever zelf een kostuum eerst in het echt wilt bekijken of deze wilt passen alvorens je het aanschaft, kun je er ook terecht in de fysieke winkel aan de Maaspoort in Weert.