Zou u graag een keer een goochelaar huren willen?

Onze dochter wordt binnenkort tien jaar oud en dat willen wij graag met een leuk feest vieren. Wij hebben gekeken hoe wij er iets bijzonders van konden maken zonder ons hele vermogen op te maken. Wij hebben daarom op het internet gekeken naar de mogelijkheden en wij hebben gezien dat wij een goochelaar huren konden. Dat leek ons een heel leuke optie want kinderen vinden het vaak heel leuk om trucs te zien. Wij hebben toen gekeken of wij ook ergens bij ons in de buurt een goochelaar huren konden. De kunstenaar die wij namelijk op het internet hadden gevonden, woonde in het zuiden van het land en wij wonen in het uiterste noorden. Wij hebben daarom gekeken of wij een goede  goochelaar huren konden en wij hebben toen uitgebreid gezocht om te zien waar wij de persoon konden vinden die ons een mooi feest zou kunnen bezorgen. Wij hebben toen de site van richmagic.nl gevonden. Deze site vonden wij uitermate interessant omdat wij op deze pagina heel veel informatie konden vinden over wat deze kunstenaar allemaal voor ons kon betekenen. Wij hebben toen besloten dat wij graag deze goochelaar huren wilden. Wij wilden namelijk graag met iemand werken die veel ervaring had en die het ook leuk vond om met kinderen te werken. Wij hebben voor de zekerheid ook nog even gekeken wat anderen hadden geschreven die deze goochelaar huren gingen en wij hebben toen gezien dat hij heel goede recensies heeft ontvangen. Dat was voor ons alles wat wij nodig hadden en wij wilden daarom graag deze goochelaar huren. Wij hebben toen even contact met hem opgenomen om te horen of hij ons kon helpen en wij kregen te horen dat hij op de datum van het feest, nog geen reservering had staan. Wij wilden daarom graag meteen deze goochelaar huren want wij wilden onze dochter graag een mooi feest geven. Wij hebben toen de uitnodigingen de deur uit gedaan en wij hebben toen alles in gereedheid gebracht om er een heel mooi feest van te maken. 

Ga deze goochelaar ook een keer huren! 

Wij gingen dus een goochelaar huren via richmagic.nl en ik kan u zeggen dat wij daar geen seconde spijt van hebben gehad. Deze man heeft ons heel erg goed weten te helpen en wij zijn uitzonderlijk tevreden over de prestaties die deze persoon geleverd heeft. Wij hebben namelijk gemerkt dat deze tovenaar de kinderen eindeloos wist te boeien en wij hebben daarom ook heel erg genoten. Wij zouden daarom graag nog een keer deze goochelaar huren willen. 

Wij hebben genoten van de show

Wij zijn blij dat wij een goochelaar huren gingen want wij hebben een fantastisch feest gehad. De kinderen hebben genoten, maar wij als volwassenen niet minder omdat:

  • Rich heel goed is in zijn vak
  • De show heel erg goed was opgebouwd
  • Wij als publiek heel goed betrokken werden bij zijn trucs

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van deze kunstenaar. U zult zien dat u hier veel meer informatie kunt vinden over deze alleskunner.                

Lees meer…