Een vakantie in hartje Nederland op een camping in Utrecht

Soms wil je er gewoon even tussenuit, het leven van alledag even achter je laten en ontspannen in een andere omgeving. Daarvoor hoef je niet meteen naar het buitenland te vluchten. Dat is immers meteen weer een hele onderneming die op zichzelf genomen ook weer stressvol kan zijn. Vaak heb je daar ook geen tijd voor, want je baan wacht en de verplichtingen thuis zijn er ook altijd. Maar de wens om er even tussenuit te gaan wordt er natuurlijk niet minder om. Maar gelukkig kun je in Nederland zelf ook genoeg plekjes vinden waar je even tot rust kunt komen. Het is vaak ook een kwestie van je bekende omgeving met de daarin heersende routines achter je te laten. Daarvoor hoef je niet per se een ander land op te zoeken en je hoeft ook zeker niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Dat kun je wel bewaren voor wanneer je echt op vakantie gaat. Vaak heb je immers ook maar 3 weken om echt vakantie te hebben en dus is het zonde om die kostbare tijd te spenderen aan vakanties in Nederland. Maar je kunt wel eens een extra dag vrij nemen of wellicht werk je sowieso al gewoon 4 dagen. In dat geval is het bijvoorbeeld een goed idee om een weekendje naar een camping in Utrecht te gaan. Utrecht bevindt zich in het hart van Nederland en dus is het prima bereikbaar vanuit alle uithoeken van Nederland. Utrecht als provincie bevat ook genoeg natuur om van te genieten. Dus je kunt er prima tot rust komen. Het is alleen wel zaak dat je een goede camping in Utrecht vindt waar je ook echt tot rust kunt komen. Wat je wilt is een kleine groene camping en dus ben je bij kgc aan het juiste adres. kgc staat namelijk voor karaktervolle groene campings. Of het nu gaat om een camping in Utrecht of in Zeeland, zolang de camping in kwestie is aangesloten bij kgc zit je altijd goed. Als je immers gewoon even wilt ontspannen en wilt kunnen genieten van een goed boek, dan moet je niet naar een camping gaan met honderden toeristen en kinderen die allemaal opeengepakt in caravans en tenten naast elkaar staan. Je bent dan in principe gewoon terecht gekomen in een woonwijk op tent/caravan niveau. Dat is waarschijnlijk precies waar je aan wilde ontsnappen. Daarom is het beter om via kgc op zoek te gaan naar een camping in Utrecht, want dan weet je zeker dat het altijd een kleinschalige karaktervolle groene camping betreft. 

Vind de juiste camping in Utrecht snel via kgc.nl

Als je er dus een weekendje tussenuit wilt, dan kun je terecht op vele campings in Nederland die zijn aangesloten bij kgc. Dat betekent dat je via de site van kgc.nl gemakkelijk een geschikte camping in Utrecht kunt vinden. Maar uiteraard vind je op de site ook campings andere provincies zoals 

  • Friesland
  • Groningen
  • Gelderland 
  • Limburg

Boek vandaag nog een plek op je favoriete camping

Mocht je op zoek zijn naar een camping in Utrecht, dan kun je deze vinden via kgc en ook gelijk boeken voor de periode waarin jij de camping wilt bezoeken. 

Lees meer…