Prive wellness in Amsterdam met vriendinnen

Als wij echt even willen genieten en als vriendinnen onder elkaar willen zijn dan gaan we altijd voor de prive wellness in Amsterdam bij Spa 1001. Al jaren ondernemen we met onze vriendinnenclub allerlei activiteiten en een paar keer per jaar zijn dat actieve dingen, maar minimaal 2 à 3 keer per jaar komen we samen bij Spa 1001 voor een prive wellness in Amsterdam. Één van ons maakt dan altijd een reservering via spa1001.nl voor op de afgesproken datum en kiest dan de arrangementen die wij prettig vinden. Het is altijd een heerlijk vooruitzicht om te weten dat we weer even volledig kunnen ontspannen en relaxen en toch kunnen bij praten.

De voordelen van de prive wellness in Amsterdam

We zijn natuurlijk met dit clubje meiden ook naar andere wellness locaties gegaan, maar als we elkaar na een tijdje weer zien dan wordt er heel wat afgepraat. Dat gekwek vinden andere spa- en saunagangers vaak irritant, want in de meeste wellnesscenters mag er niet gesproken worden in de faciliteiten. Dat is nou juist zo fijn aan de prive wellness in Amsterdam bij Spa 1001. We kunnen:

  • Ongegeneerd met elkaar praten
  • Zijn niemand tot last
  • Hebben alle faciliteiten om heerlijk in te relaxen
  • Hebben privacy
  • De ruimte is echt even van ons

Het feit dat we samen in deze ruimte kunnen verblijven is altijd zo prettig. In onze groep voelen we ons samen veilig, maar er zijn twee meiden die een beetje lichaamsbewust zijn en het lastig vinden om in een grote wellness uit de kleren te gaan. In de prive wellness in Amsterdam is de ruimte voor ons gereserveerd en hebben wij van niemand last en niemand heeft van ons last. Deze twee vriendinnen kunnen daardoor veel meer ontspannen en van de dag genieten. Daarnaast is het fijn om elkaar te kunnen spreken en ook te kunnen kiezen met wie je wilt kletsen en waar. We gaan bijna nooit met z’n allen tegelijkertijd ergens in, zodat er altijd een paar in de jacuzzi zitten of in de stoomruimte. In de sauna houden we wel rekening met de rust, daarover hebben we afgesproken dat we daar in de prive wellness in Amsterdam een stille oase voor ons zelf creëren. En na de eerste ronde komen we dan heerlijk samen in de loungeruimte waar steeds iemand anders zijn eigen muziek op zet en daar maken we het echt gezellig met een heerlijke high tea erbij en leuke gesprekken voor de hele groep. In deze prive wellness in Amsterdam kunnen we echt als groep even samen zijn en is er ook ruimte voor elkaar als individu. Als vriendinnen onderling hebben we een hele goede band, maar met sommige praat je gewoon makkelijker over bepaalde dingen. Het is daarom fijn dat je dat in de privacy van de prive wellness in Amsterdam ook gewoon kunt doen. Daarnaast heeft ook niet iedereen een even groot budget. De privacy wellness in Amsterdam is goed betaalbaar en daardoor kunnen we allemaal heerlijk samen ontspannen.

Ochtendarrangement bij Spa 1001

De afgelopen keer was het iets lastiger om in de middag af te spreken. Er waren door sommige meiden al wat afspraken gemaakt, dus toen hebben we besloten om eens het Good Morning Arrangement in de prive wellness in Amsterdam uit te proberen. Dat was fantastisch. We hadden een verrukkelijke High Breakfast erbij genomen en begonnen onze dag heel relaxed. We waren allemaal heel ontspannen na afloop en toch energiek en opgewekt klaar om de rest van de dag in te gaan. Omdat dit ons zo goed is bevallen gaan we dit arrangement vaker doen. Heerlijk zo’n privé wellness in Amsterdam.