Breng uw kleding naar de stomerij in Amersfoort

Heeft u kleding die u graag draagt, maar die helaas vlekken bevatten die u er zelf niet meer uit krijgt? Dan kunt u altijd een keer naar de stomerij in Amersfoort komen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Bij EK Kledingreparatie kunt u namelijk altijd terecht om uw kleding professioneel te laten reinigen. Als stomerij in Amersfoort weten wij precies hoe wij de ergste vlekken uit uw kleding moeten halen en wij kunnen dit ook doen tegen zeer gunstige tarieven. Mocht u daarom kleding hebben die wel een stoombeurt kunnen gebruiken, dan hopen wij dat wij u een keer in onze stomerij in Amersfoort zouden mogen verwelkomen. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen vele soorten stoffen behandelen. Het spreekt voor zich dat iedere soort stof een eigen aanpak vraagt en vandaar dat wij altijd goed zullen kijken waar uw kleding van gemaakt is. Wij zullen vervolgens in onze stomerij in Amersfoort de juiste middelen toepassen om de vlekken zo goed mogelijk te verwijderen. Veel mensen hebben reeds hun kleding naar onze stomerij in Amersfoort gebracht en wij hebben hun kleding geheel zonder vlekken weer kunnen teruggeven. Deze mensen waren dan allemaal ook zeer tevreden over de diensten van onze stomerij in Amersfoort. Wij hopen dat wij u ook een keer in onze stomerij in Amersfoort zouden mogen verwelkomen. Wij zijn zeer centraal gelegen en wij zorgen er graag voor dat u uw kledingstuk snel weer terugkrijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw colbertje weer gaan dragen zonder dat u zich druk hoeft te maken over de vraag of er misschien nog ergens vlekken in uw jasje zitten. Wij zorgen er in onze stomerij in Amersfoort namelijk altijd voor dat wij de kleding in optimale vorm weer aan u zullen opleveren. Kom daarom vooral een keer bij ons langs wanneer u graag een kledingstuk door ons professioneel wilt laten reinigen.

In onze stomerij in Amersfoort kunt u ook kleding laten repareren

Als uw kleding niet alleen vlekken bevat, maar ook beschadigd is, kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn namelijk niet alleen een stomerij in Amersfoort, maar wij zijn ook een plaats waar u uw kleding kunt laten repareren. Wij beschikken namelijk over alle benodigde apparatuur om beschadigingen in kleding efficciënt en goed te herstellen. Wij hopen daarom ook van harte dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen omdat u hier nog meer kunt lezen over onze mogelijkheden. Wij zorgen er graag voor dat uw kleding weer als nieuw wordt en het is daarom ook geen enkel probleem dat u even contact met ons opneemt wanneer u nog vragen heeft over onze stomerij in Amersfoort. Wij willen nog graag vermelden dat wij maar liefst zes dagen per week geopend zijn waardoor u dus te allen tijde even bij ons naar binnen kunt lopen. Wij vertellen u graag hoe wij uw kleding kunnen behandelen en uiteraard zullen wij u van tevoren een prijsopgave geven.

U bent van harte welkom

Wilt u graag uw kleding door ons laten behandelen? Kom dan een keer naar onze winkel in Amersfoort en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk helpen. Doorgaans kunt u uw kleding al binnen een a twee dagen weer ophalen. Kortom:

  • wij kunnen uw kleding chemisch, dus grondig, reinigen
  • wij kunnen uw kleding vakkundig repareren
  • wij hanteren altijd lage tarieven
  • ek-kledingreparatie.nl

Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden? Stuur dan gerust even een mailtje of kom even langs in onze winkel in Amersfoort.