Zomerse reclame maken door strandballen te bedrukken

Reclame wordt altijd gemaakt in een bepaalde context. Hierbij kun je denken aan een evenement, een beurs, een festival, maar natuurlijk kun je ook denken aan weeromstandigheden en zomerse of winterse locaties. Als het hartje zomer is en het is lekker weer in Nederland of in een ander land waar je reclame wilt maken, dan moet je geen paraplu’s gaan uitdelen. Paraplu’s zijn op zichzelf genomen prima promotieartikelen omdat ze juist een mooi groot oppervlak hebben waar je jouw bedrijfsnaam op kunt laten drukken. Maar het is natuurlijk niet al te slim om deze artikelen in de zomer uit te delen. Wat je zou kunnen doen is in de zomer wachten tot het tijdens een festival keihard gaat regenen. Op dat moment kun je de mensen, die allen natuurlijk geen paraplu bij zich hebben, blij maken met een bedrukte paraplu. Maar ook dit is niet slim, want je bent enorm afhankelijk van het weer. Gaat het tijdens een festival wel echt regenen? Als dat niet het geval is, dan kun je al je paraplu’s weer inpakken en mee terug nemen. Je kunt ook niet op het weerbericht vertrouwen, want als je nu hoort dat volgende week gaat regenen, dan kan het toch zo zijn dat het volgende week droog blijft. Dus als je een week van te voren vanwege een weersvoorspelling allemaal paraplu’s laat bedrukken, dan kan dat wel eens heel vervelend aflopen. Daarnaast zien de bezoekers van een festival dat weerbericht ook en dus zullen ze zelf paraplu’s en regenkleding meenemen. Dus alleen als het weer echt omslaat zonder dat iemand het had voorzien, kun je in de zomer mensen blij maken met een paraplu. Daarom doe je er goed aan om bijvoorbeeld in de zomer strandballen te bedrukken. Deze kunnen immers altijd in de zomer worden gebruikt, maar ook als het weer even wat minder is, dan nog kun je deze strandballen gebruiken. Mocht je een event willen promoten, dan kun ook strandballen bedrukken en deze tijdens het event boven het publiek loslaten. Ook dan zal je uiteraard meteen ook reclame maken, want al die rond stuiterende strandballen zijn voorzien van jouw bedrijfsnaam. Maar het is ook niet verkeerd om deze strandballen te bedrukken en gewoon te verspreiden op het strand. Als de kinderen er vervolgens mee spelen, dan zijn die natuurlijk blij. Tijdens het spelen is er echter altijd publiek in de buurt en die zien dan een strandbal met het logo of de naam van jouw bedrijf. Het is dan ook heel vaak een win-win situatie wanneer je besluit om strandballen te bedrukken en deze op een strand te verspreiden. Tevens kun je op deze manier een event aankondigen. Je kunt strandballen bedrukken met de datum van een event.

Surf naar promoboer.nl en ontdek hoe je strandballen kunt bedrukken

Via Promoboer kun je eenvoudig strandballen bedrukken. Je kunt kiezen voor verschillende soorten zoals:

  • Kleine
  • Grote
  • Custom-made
  • Publiekballen

Daarnaast kun je ook nog andere opblaasbare artikelen bedrukken en bestellen. Het hoeven dus niet per se strandballen te zijn. Je bent dan ook vrij wat je bedrukt en wat voor tekst of logo je op het artikel drukt. Het is hoe dan ook goed om te weten dat je vanuit je eigen huis of vanaf je kantoor de strandballen kunt bedrukken. Je kunt via het internet het soort bal en de kleur selecteren. Je kunt je ontwerp doorsturen wat erop de bal gedrukt moet worden en je kunt het aantal strandballen selecteren.

Meer weten over Strandballen bedrukken?

Mocht je meer willen weten over strandballen bedrukken dan kun je altijd langskomen op promoboer.nl of even contact opnemen.