Zoekt u een mooi zomerkamp voor uw kind?

Onze kinderen zijn vorig jaar voor het laatst met ons mee geweest op vakantie. Dit is niet iets wat wij besloten hebben, maar iets wat onze kinderen zelf hebben aangegeven. Wij houden namelijk van campings waar je in alle rust een boekje kunt lezen, maar dat is precies waar onze kinderen niet van houden. Zij hebben zich de laatste vakantie dan ook helemaal kapot verveeld en dat is als ouders natuurlijk niet leuk om aan te moeten zien. Wij hebben daarom in overleg met onze kinderen besloten dat zij volgend jaar op zomerkamp mogen gaan. Toen de kinderen dit hoorden, waren zij meteen door het dolle heen. Er zijn namelijk meerdere kinderen bij ons in de straat die op zomerkamp gaan en de een is altijd nog enthousiaster dan de andere over het zomerkamp dat hij of zij beleefd heeft. Vandaar dat onze kinderen ook al lange tijd op zomerkamp wilden, maar wij vonden dat zij nog best een tijdje met ons mee konden gaan op vakantie. Nu wij zagen dat zij echt niet meer gelukkig werden van ons soort vakanties, is het dus tijd om te bekijken of wij een goed zomerkamp voor onze kinderen konden vinden. Dat was echter niet een eenvoudige zoektocht want wij hadden geen idee waar wij moesten zijn om een mooi zomerkamp voor onze kinderen te vinden. Gelukkig zijn wij niet van gisteren en wij hebben daarom gekeken of wij op het internet iets moois zouden kunnen vinden. Wij hebben daarom gewoon maar even gegoogeld op ‘zomerkamp’ en toen hebben wij allerlei opties voorbij zien komen. Wij wilden er echter zeker van zijn dat wij onze kinderen een goed zomerkamp zouden aanbieden en dus hebben wij gekeken welke van de vele aanbieders een goede reputatie had opgebouwd in de loop der jaren. Wij hebben toen gezien dat de site clubadventure.nl heel goede reviews had ontvangen en vandaar dat ik hier graag meer over wilde weten. Ik heb daarom de site even goed doorgenomen en ik heb toen al heel snel moeten concluderen dat je hier heel veel mooie mogelijkheden aangeboden krijgt. 

Hier vindt u een zomerkamp voor kinderen van iedere leeftijd

Wat ik heel handig vond aan de site van clubadventure.nl is dat je hier een zomerkamp voor allerlei kinderen kunt vinden. Soms zie je dat alle leeftijden samen op een zomerkamp worden gestuurd, maar ik denk dat dit geen verstandig idee is. Vandaar dat ik uiteindelijk voor onze kinderen een zomerkamp geboekt heb via deze site. Toen mijn kinderen dit hoorden, waren zij door het dolle heen en zij konden niet wachten om op zomerkamp te gaan. Ik ben daarom blij dat ik via clubadventure.nl geboekt heb. 

Wilt u uw kind ook een avontuur laten beleven? 

Mocht u uw kind ook graag op zomerkamp willen sturen, dan kan ik u de site van clubadventure.nl van harte aanbevelen omdat:

  • U hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • U hier altijd interessante aanbiedingen kunt vinden 
  • U voor ieder kind een mooi zomerkamp kunt boeken 

Ik kan u aanraden om snel een keer naar clubadventure.nl te gaan kijken.