Wat is live paint?

Welkom bij Verse kunst! Wij heten iedereen die op zoek is naar verste kunst van harte welkom omdat er niets zo leuk is dan het zien ontstaan van een schilderij met live paint! Waar hebben we het over wanneer we spreken van het fenomeen live paint? Dat zullen wij u vertellen. Live paint is het kopen van een doek dat nog moet worden gemaakt. U haalt dus niet alleen een kunstwerk naar een bepaalde gelegenheid toe, maar ook de kunstenaar zelf om het doek te maken. Het is een hele bijzondere ervaring voor veel mensen die graag zien hoe een werk wordt gemaakt. U kunt kiezen voor live paint voor diverse gelegenheden. Hierbij moet u denken aan feesten en partij zoals bruiloften en bijvoorbeeld een afscheid van iemand die ergens lang heeft gewerkt. Waar het feest ook om draait, live paint is een hele bijzondere manier om een sfeer vast te leggen en te kiezen voor een cadeau dat helemaal gemaakt is op basis van dat moment en die plek in de tijd! Dat maakt live paint een heel bijzonder cadeau dat zich uitstekend laat lenen als cadeau voor een aanstaand bruidspaar. Waar altijd even op gelet dient te worden is de smaak van het bruidspaar. U kunt natuurlijk het werk van Marieke de Bekke onze kunstenares wel bekijken en beoordelen, maar voor het echtpaar moet het natuurlijk een verrassing blijven. Dat is wel zo belangrijk. Daarom zal de kunstenares altijd even een paar vragen aan u stellen wat betreft de voorkeuren voor kleuren. Hoewel haar natuurlijk geen vrijheid ontnomen mag worden om zich creatief te uiten, kan er wel met bepaalde kleuren en in een bepaalde richting worden gewerkt.

  • Live een schilderij laten maken is een unieke ervaring.
  • Live een schilderij laten maken is een perfect cadeau voor bruiloften.
  • Live een schilderij laten maken door Marieke de Bekke is geweldig.
  • Met live painting doet u een bijzonder kunstwerk cadeau.
  • Met live painting doet u een bijzondere ervaring cadeau.

Live paint; Marieke

Marieke de Bekke is kunstenares. Zij maakte al vele bijzonder schilderijen en doet ook aan live paint. Voor haar is het iedere keer weer spannend om naar een feest te gaan en te zien wat voor sfeer en mensen er zijn. Ieder feest staat op zichzelf en wordt gemaakt door de mensen die er zijn, de gesprekken die er worden gevoerd en alles wat er gebeurt. Daarom is het ter plekken vast leggen van een moment ook zo bijzonder. Live paint doet dat en daarvoor heeft u een kunstenaar nodig die gevoel heeft voor sfeer en die tegelijkertijd ook kan schilderen en dan moet de stijl van haar werk u natuurlijk ook aanspreken. Marieke is een kunstenares met een hele eigen stijl. Zij heeft veel ervaring en is als geen ander in staat om een sfeer vast te leggen op het doek. Zij heeft een lichte en kleurrijke stijl die veel mensen aanspreekt. U kunt haar werk online bekijken om een duidelijk beeld te krijgen van wat ze maakt. Kiezen voor live paint voor uw feest of gelegenheid betekent kiezen voor een kunstwerk en een ervaring in een. U biedt dus een heel bijzonder cadeau aan en veel mensen die eerder voor live paint kozen gaven aan dat ze het zeer de moeite waard vonden om het schilderij om het moment zelf te laten maken. U kunt op ieder moment contact opnemen met Marieke om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om het cadeau nadrukkelijk te presenteren en Marieke met veel bombarie het feestgedruis te laten betreden. Maar hoe u het cadeau wilt geven en wilt vertellen wat er staat te gebeuren is iets wat u helemaal zelf mag bepalen. Marieke kan u wel altijd suggesties doen.

Schilderijen

De schilderijen van Marieke hebben een positieve uitstraling. Als kunstenares laat Marieke zich iedere keer weer volop inspireren door de wereld om haar heen. De koeien in de weide, de kleuren van het gras en de planten, en natuurlijk hoe de wereld om haar steeds weer van het ene in het andere seizoen overgaat, zo vanzelfsprekend, en tegelijkertijd zo nadrukkelijk. Kiezen voor het werk van Marieke is een mooie keuze. Bekijk haar werk online en krijg een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Live paint is een mogelijkheid die veel mensen kiezen voor een speciale gelegenheid, maar natuurlijk kunt u het werk van Marieke ook apart kopen. Wat u ook wilt en waar u ook naar op zoek bent, wij raden u altijd aan om even op uw gemak rond te kijken op de website. De website van Marieke is op een hele visuele manier ingericht. Dat is een hele bewuste keuze omdat het allemaal gaat om het verhaal dat het beeld ons vertelt. Bij ieder werk online staat een omschrijving. Bekijk het op uw gemak en bepaal of een kunstwerk van Marieke iets voor u is. Steeds meer mensen zijn op zoek naar het perfecte cadeau en steeds meer mensen vinden het leuk om een fysieke ervaring cadeau te doen; dat is precies waar u voor kiest met verse kunst. Marieke zal met grote zorgvuldigheid aan de slag gaan. Niet alleen voor de gevierde, maar ook voor alle andere genodigden is het een hele bijzondere ervaring om een kunstwerk te zien ontstaan. Neem direct contact op met Marieke de Bekke om de mogelijkheden te bespreken.