De perfecte Girl Party

Kijk jij ernaar uit om weer eens een gezellige dag met de meiden door te brengen, maar willen jullie eens wat anders doen dan samen naar een high tea of iets dergelijks gaan? Dan hebben wij de tip voor je! Kom naar Save Amsterdam, hier ben je aan het juiste adres voor het voltooien van een escape room. De escape room maakte zijn opwachting in ons land een aantal jaar geleden en was toen een tijd heel erg populair, en eigenlijk is dat nu niet anders! Bij Save Amsterdam hebben ze drie scenario’s waar je uit kunt kiezen:

  • Water Flood
  • Zombie Apocalypse
  • Black Hole

In deze drie situaties moet je niet alleen jezelf maar ook de rest van de stad redden. De ideale situaties om je Girl Party extra spannend te maken! En je leert elkaar ook echt kennen tijdens een escape room van Save Amsterdam. Je wilt natuurlijk niet opgezogen worden in een zwart gat of in een stad verblijven die dreigt om overstroomd te worden! Je moet dus met elkaar tijdens de Girl Party aan de slag om ervoor te zorgen dat dit voorkomen wordt. Tenzij je het natuurlijk leuk vindt om in een hersen etende zombie te veranderen.

Haal meer uit je Girl Party

Als jij en je vriendinnen op zoek zijn naar een geweldige gelegenheid om een goede tijd te hebben en om elkaar nog beter te leren kennen, dan is een Girl Party bij Save Amsterdam echt iets voor jullie. En niet alleen voor een Girl Party ben je hier aan het juiste adres. Een heleboel soorten groepen komen graag naar deze gelegenheid toe. Van bedrijven die aan teambuilding willen doen tot het vieren van een verjaardag, je ziet het hier allemaal voorbij komen. Save Amsterdam is nog steeds een hele populaire bestemming voor groepsuitjes en dat is natuurlijk zo met een aantal goede redenen. Je wordt een uur lang (of korter afhankelijk van hoe snel je de situatie oplost) in de escape room gezet. Dit is natuurlijk al heel erg spannend voor de Girl Party. Vervolgens ga je dan aan de slag met de hints die jullie gegeven worden. Los je alle puzzels juist op en werk je goed samen? Dan is de kans aanzienlijk groot dat jullie heelhuids uit de situatie komen. Door de levensechte beelden in de escape room krijgt jullie Girl Party soms echte twists! Dat zwarte gat komt alleen maar dichterbij!

Zeker het proberen waard

De meeste mensen hebben inmiddels wel gehoord van de bekende escape rooms die je in Nederland kunt doen. Behoor jij tot de groep die dit nog nooit geprobeerd heeft? Dan is het tijd om daar vandaag nog verandering in te brengen! Kom naar de website van Save Amsterdam en begin met het plannen van jullie Girl Party. Jullie kunnen voor en na de escape room natuurlijk altijd nog naar de high tea gaan! Als je voor jullie Girl Party echt op zoek bent naar iets origineels wat iedereen ook nog eens leuk zal vinden, dan is dit echt een goede aanrader. Het is niet voor niets dat er steeds meer mensen zijn die dit graag een kans geven. Het is leuk om te zien hoe mensen reageren in dergelijke situaties. De spanning is dan ook altijd om te snijden in de escape room. Je zult ook op elkaar moeten vertrouwen om het tot een goed einde te brengen! Wil je meer weten over deze optie voor jullie volgende Girl Party? Kom dan naar de website van saveamsterdam.com toe of neem direct contact op met het bedrijf.