Cd drukken in een handomdraai

U wilt een cd drukken en bent dus op zoek naar een goed bedrijf. Een cd drukken kunt u het beste bij DataMax laten doen. Überhaupt is cd drukken beter om uit te besteden, want vaak gaat het om grote oplages. Bij DataMax bent u helemaal aan het juiste adres! In grote oplages cd drukken is een specialiteit van ons, mits de oplage groter is dan 200 exemplaren. Bij ons vindt u meer dan 10 jaar ervaring en een bedrijf dat vanaf het allereerste begin in de digitale wereld te vinden was. Cd drukken is voor ons een koud kunstje en dus in een handomdraai voor elkaar! Wij hebben een totaalservice, want naast cd drukken verzorgen wij ook distributie, verpakkingen en andere creatieve diensten. Bent u op zoek naar een unieke totaalservice op het gebied van digitale media? Dan bent u bij ons helemaal op uw plek. DataMax heeft jarenlange ervaring in de wereld van digitale productie. Wij zijn een kwaliteitsmerk geworden en hebben een sterke markt positionering. Wat wij hiermee willen zeggen, is dat u op ons kunt vertrouwen als het gaat om cd drukken. Ons draagvlak is zeer breed en door onze connecties in de wondere wereld van digitale media weten wij altijd wel raad! Wij doen namelijk ook aan marketing en business support, zoals de auteursrechten regelen met STEMRA. Op die manier hoeft u als band bijvoorbeeld, nog maar weinig te doen en kunt u relaxen terwijl wij de zorgen op ons nemen. Daar bent u toch naar op zoek? Kijk dan vandaag nog even op onze website en ontdek het zelf. Bent u op zoek naar iets anders als cd drukken, zoals een cd persen of een dvd dupliceren? Dat kan bij ons natuurlijk ook. Wij hanteren lage prijzen door de hoge oplages waarmee wij werken. Dit scheelt u uiteindelijk in de kosten. Het is relatief namelijk duurder om 100 exemplaren te maken, dan bijvoorbeeld 20.000 stuks. Bij DataMax hoeft u nooit te diep in de buidel te tasten en bent u geen dief van uw eigen portemonnee. Iedereen die aan cd drukken wil doen, is bij ons welkom: dat eenmalige project, een welkomst cd van een bedrijf of de beginnende band die cd’s wil verkopen na optredens. U kunt het allemaal bij ons vinden! U kunt het zo gek niet bedenken, of wij staan voor u klaar. Als u dus over cd drukken nadenkt, kies dan voor ons! Volg uw oren naar DataMax en u zult niet teleurgesteld worden.

Een cd drukken is eenvoudiger dan u denkt

Wist u dat een cd drukken echt een peulenschil is met de juiste techniek? Veel mensen denken ten onrechte bij ‘cd drukken’ aan een ingewikkeld en langdurig proces dat veel tijd kost. Afhankelijk van de oplage, is het echter veel eenvoudiger dan u denkt. Bij DataMax is een cd drukken zo gedaan en heeft u, afhankelijk van de hoeveelheid exemplaren, de bestelling binnen een week in huis. Dat had u zeker niet verwacht! Op die manier wordt het u allemaal wel heel gemakkelijk gemaakt. Daarnaast geldt bij ons ook nog eens: een oplage van 200 stuks? Geen probleem! Een oplage van 20.000 stuks? Ook geen probleem! U kunt dus altijd van ons op aan. Wij doen er alles aan om u tevreden achter te laten nadat wij de bestelling hebben geregeld. Kijk dus snel eens op onze website voor ervaringen van vorige klanten. Wij geloven in een het opbouwen van een goede werkrelatie met de klant, want dit levert vaak een langdurige samenwerking op, zo hebben wij ondervonden. Ook ontvangen wij hierover positieve kritieken. U wilt op hoge kwaliteit cd drukken? Dan is DataMax echt de beste! Wij houden ons altijd aan onze afspraak en u kunt altijd op ons vertrouwen. Recht door zee is onze aanpak en wij geloven niet in gebakken lucht. Het is natuurlijk wel zo fijn dat, als u 20.000 cd’s laat drukken, dit gebeurt door een bedrijf waar u van weet dat het vakkundig is. En dat zijn wij! Wij zijn de totaalleverancier waar u naar op zoek bent. De distributie van digitale media is ons op het lijf geschreven. Wat kunt u overigens nog meer bij ons vinden? Denk daarbij eens aan de volgende zaken:

  • dupliceren van cd’s en dvd’s
  • bedrukken van recordables
  • verpakkingen
  • spoed opdrachten
  • persen van cd’s en dvd’s
  • USB/flash memory

Wij zijn daadwerkelijk van alle markten thuis en het is dan ook makkelijk zaken met ons realiseren. U kunt voor van alles bij ons terecht. Of u nou cd’s wilt dupliceren of het hoesje ontwerpt en dat wij het voor u drukken: het is allemaal mogelijk. Neem dus vooral even contact met ons op, voor vrijblijvend advies.

Spoedopdracht? Ook dan moet u bij ons zijn

Ook voor spoedopdrachten moet u bij DataMax zijn. Het verschilt per oplage wat de specifieke wensen zijn waardoor de levering langer kan duren, maar over het algemeen kunt u de spoedopdracht binnen 3 werkdagen verwachten. De spoedopdracht is van dezelfde kwaliteit als normaal natuurlijk. Wij raden aan om ons dan even te bellen, want iedereen weet: een beller is sneller! Dat klinkt u zeker ook als muziek in de oren? Snel dan vandaag nog naar onze website en laat u adviseren. Een oplage van 15.000 cd drukken nodig binnen een week? Wij zijn vakkundig en betrouwbaar door jarenlange ervaring in de digitale media! Laat dat dus maar aan ons over.